WERKWIJZE

Als mental coach, gespecialiseerd in perfectionisme, help ik je om van die onrust en dat eeuwige ‘moeten‘ af te komen. Je krijgt weer balans en energie om te groeien. 

Tijdens het coachtraject onderzoeken we samen:
-Hoe komt je perfectionisme tot uiting?
-Welke effecten heeft het op je werk en in je  privéleven?
-Wat doe je nu wel (of juist niet?!) en waar heb je last van?
-Samen gaan we kijken hoe je van je perfectionisme weer je talent kunt maken.

Mijn werkwijze is no-nonsense. Tijdens het coachtraject maak ik gebruik van NLP-oefeningen (Neuro Linguïstisch Programmeren) en oefeningen uit de cognitieve gedragstherapie. Het effect van visualisaties, meditatiebegeleiding en mindfulness is fantastisch. Daarom krijg je dat elke sessie in een oefeningIk werk oplossingsgericht, ben aangesloten bij de NOBCO en heb beroepsgeheim. 

 Maak van je perfectionisme weer je talent!  

OVER MIJ

Ik ben Jolanda Beverwijk-Kiewiet (1980) en heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de psychische hulpverlening. Ik weet hoe het is om te werken met mensen met problemen, maar het leuke aan coaching is dat het vooral vooruit kijken is; waar wil je anders en hoe ga je dat doen. Het delen van mijn vakkennis is het mooiste werk wat er is.   

Ik heb een nuchtere houding met kennis van de psyche van de mens en coach op een duidelijke, betrokken en professionele manier. Mijn aandacht is volledig op jou en jouw unieke situatie gericht. 

Mijn ervaring is dat mensen weer energie krijgen van coaching! 

NOBCO

Ik heb een NOBCO Practitioner coach-accreditatie en ben aangesloten bij en werk volgens de Ethische gedragscode van de Nederlandse organisatie van Beroepscoaches.

COACHING MONITOR
De Coaching Monitor is een door NOBCO ontwikkeld evaluatie-instrument. Met de Coaching Monitor krijgen ik, mijn cliënten en de opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten. 

VERGOEDING PARTICULIER

Particulieren kunnen vaak op verscheidene manieren hun kosten voor een coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Via de werkgever, belastingdienst, UWV, of PGB.

Met de gemeente Ameland is een contract afgesloten zodat voor inwoners van Ameland in sommige gevallen coaching wordt vergoed.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op over tarieven of meer informatie over vergoedingen.

neem contact op

VERGOEDING ONDERNEMER 

Bedrijven en kleine zelfstandigen kunnen coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten. Voor meer informatie verwijs ik naar de Belastingdienst.

Aan de informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.  

CONTACT

JBK Coaching & Trainingen

Jolanda Beverwijk-Kiewiet, professioneel NOBCO coach

Praktijkadres: Molenweg 1, Nes Ameland
06-46290229
info@jbkcoaching.nl
KVK: 74974556

Wil jij gratis tips om morgen al makkelijker met je perfectionisme om te gaan?

4 + 9 =

×

Hallo!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

× Stuur een berichtje via WhatsApp