06-46290229 info@jbkcoaching.nl

COACHTRAJECT

Als lifecoach begeleid ik je om inzicht te krijgen in je situatie en krijg je weer grip om door te kunnen.

Mijn werkwijze is niet spiritueel of zweverig maar concreet. Ook gaan we niet urenlang graven en praten over het hoe en waarom van het probleem. Tijdens het coachtraject maak ik gebruik van NLP-oefeningen (Neuro Linguïstisch Programmeren) en oefeningen uit de cognitieve gedragstherapie. Ik werk oplossingsgericht. Ik ben aangesloten bij de NOBCO en heb beroepsgeheim.

Mijn ervaring is dat mensen energie krijgen van coaching!

OVER MIJ

Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring in de hulpverlening. Ik ben gewend om te werken met mensen met problemen, maar het leuke aan coaching is dat het zich niet alleen richt op wat er niet goed gaat maar vooral op de gewenste situatie; waar wil je heen en hoe ga je dat doen.

Ik heb een nuchtere houding met psychosociale kennis en coach op een rustige, betrokken en professionele manier. Mijn aandacht is volledig op jou en jouw unieke situatie gericht.

NOBCO

Ik heb de ‘beroepscoach practitioner’ opleiding gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij en werk volgens de Ethische gedragscode van de Nederlandse organisatie van Beroepscoaches. Ik ben in het bezit van een NOBCO Practitioner coach-accreditatie.

COACHING MONITOR

De Coaching Monitor is een door NOBCO ontwikkeld evaluatie-instrument. Met de Coaching Monitor krijgen ik, mijn cliënten en de opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten.

ERVARINGEN

van anderen

“Jolanda heeft mij op een hele prettige manier vooruit geholpen in het zoeken naar de juiste richting in mijn werk. Ze heeft mij laten beseffen welke dingen ik écht belangrijk vind en van welke dingen ik blij en enthousiast word. Samen hebben we uitgezocht hoe ik die beide dingen kan combineren tot de perfecte baan. 

Jolanda is nuchter, denkt goed vooruit en gaf me duidelijke handvatten om mee verder te werken” 

“Ik vond de sessies heel fijn en heb er ook echt wat aan gehad! Ik vond het heel fijn dingen te bespreken waar ik mee zat en had veel aan de tips en adviezen die Jolanda mij gegeven heeft.”

“Ik heb mijn coaching gesprekken met Jolanda als zeer prettig ervaren. Ze kan goed luisteren en door haar vragen ben ik anders naar mijn probleem gaan kijken, wat voor mij heel verhelderend heeft gewerkt.”

Na zovele zomers en winters, herfsten en lentes samen te hebben doorleefd, was het overlijden van mijn man een enorm verlies. Bijna niet om overheen te komen ook al deed ik dapper mijn best. Het heeft me goed gedaan om met Jolanda te kunnen praten over wat me bezighield: had ik goed gehandeld tijdens zijn periode van ziek zijn? Had ik wel vaak genoeg verteld en laten merken hoeveel ik van hem hield? En toen ik concludeerde dat dat wel goed zat, kwam dat rauwe verdriet om zijn overlijden nog eens keihard terug. Dat Jolanda er was om daarover te vertellen en dat ze in staat was om samen met mij weer een pad te vinden waarlangs ik verder kan leven, daar ben ik haar erg dankbaar voor.” 

VERGOEDING EN TARIEVEN

 

De tarieven voor een coachsessie voor particulieren zijn:

  • Het intakegesprek is €60,- voor particulieren (incl. btw).
  • Vervolggesprekken €75,- per coachsessie voor particulieren (incl. btw)

Particulieren kunnen vaak op verscheidene manieren hun kosten voor een coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Via de werkgever, belastingdienst, UWV, of PGB. Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie over vergoedingen.

neem contact op

De tarieven voor een coachsessie voor werkgevers zijn:

  • €115,- per coachsessie voor bedrijven (excl. btw)
  • Voor bedrijven kan er een inschatting gemaakt worden hoeveel sessies iemand nodig heeft en kan er een totaalfactuur gemaakt worden.

Bedrijven en kleine zelfstandigen kunnen coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten. Voor meer informatie verwijs ik naar de Belastingdienst.

Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur.

CONTACT

JBK Coaching & Trainingen

Jolanda Beverwijk-Kiewiet, coach
Klaas Glasweg 2, Nes Ameland
Praktijkadres: Molenweg 1, Nes Ameland
06-46290229
info@jbkcoaching.nl
KVK: 74974556

11 + 9 =

×

Hallo!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

× Stuur een berichtje via WhatsApp