PERFECTIONISME

Perfectionisme is een talent. Het heeft je immers gebracht waar je nu bent. Je bent kritisch, werkt hard, bent nauwkeurig en bijt je vast in taken.    

Maar deze eigenschappen kunnen je ook behoorlijk in de weg gaan zitten. 

Want wanneer is goed, goed genoeg?

Het is veel makkelijker en leuker als dat gejaagde gevoel, het idee dat je voortdurend ‘aan’ staat en de druk en vermoeidheid kwijt bent. Stop met dingen doen die niet werken!

Als geregistreerd mental coach help ik jou op een concrete en nuchtere manier je ontspanning en balans weer te vinden.

Ik denk met je mee en geef je feedback. Je leert om te gaan met moeilijkheden en struggles en op een dusdanige manier te leven zodat het je weer energie oplevert.

Resultaten na coaching op Ameland:

Minder piekeren
Goede balans tussen werk en privé
Je weet je grenzen en deze ook te bewaken
Kritiek kun je makkelijker naast je neerleggen
Rust in je hoofd en in je lijf
De juiste keuzes maken
Meer zelfvertrouwen
Minder aantrekken van de mening van andere mensen
Ontdekken wat je echt leuk vindt en waar je energie van krijgt

LAAGDREMPELIG

Je hoeft niet altijd een specifieke aanleiding te hebben om een coachingstraject in te gaan. Het kan ook zijn dat je op een punt in je leven bent aangekomen waarin je behoefte hebt om eens met een onafhankelijk iemand van gedachten te wisselen over zaken die voor jou belangrijk zijn. Waarbij het prettig is om daar bewust de tijd voor te nemen en in een andere setting dan met je partner of vrienden te praten over zaken die je bezighouden.
Je doet inzichten en nieuwe ideeën op. Ik denk met je mee en geef je feedback, waardoor je weer verder kunt met nieuwe motivatie en energie.

Jeetje nog een coach…

Selfcare is trending. Daarom is er een toenemende vraag naar coaches. Daarom ploppen ze ook als paddenstoelen uit de grond. Kijk goed met wie je in zee gaat. Er zitten veel coaches bij die niet geregistreerd zijn of enkel coachen als ervaringsdeskundige. Omdat zij iets meegemaakt hebben denken ze jou te kunnen vertellen hoe het moet. Wees kritisch bij je zoektocht naar de juiste coach!

Coaching is toegankelijk en laagdrempelig en volgens onderzoek bewezen effectief.

×

Hallo!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

× Stuur een berichtje via WhatsApp