PERFECTIONISME

Perfectionisme is een talent. Het heeft je immers gebracht waar je nu bent. Je bent kritisch, werkt hard, bent nauwkeurig en bijt je vast in taken.    

Maar deze eigenschappen kunnen je ook behoorlijk in de weg zitten. 

Wanneer is goed, goed genoeg?

Hoe fijn zou het zijn als dat opgejaagde gevoel, het idee dat je voortdurend ‘aan’ staat en de druk en vermoeidheid kwijt zou zijn?

Als mental coach help ik jou op een concrete en nuchtere manier je ontspanning en balans weer te vinden.

Ik denk met je mee en geef je feedback. Je leert weer dingen los te laten en op een dusdanige manier je werk te doen dat het je weer energie oplevert.

Resultaten na coaching op Ameland:

Minder piekeren
Je ervaart dat tijd voor jezelf echt effect heeft
Fysieke en mentale rust
Goede balans tussen werk en privé
Je weet je grenzen en deze ook te bewaken
Kritiek leg je makkelijker naast je neer
De juiste keuzes maken
Je weet wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt

LAAGDREMPELIG

Je hoeft niet altijd een specifieke aanleiding te hebben om een coachingstraject in te gaan. Het kan ook zijn dat je op een punt in je leven bent aangekomen waarin je behoefte hebt om eens met een onafhankelijk iemand van gedachten te wisselen over zaken die voor jou belangrijk zijn. Waarbij het prettig is om daar bewust de tijd voor te nemen en in een andere setting dan met je partner of vrienden te praten over zaken die je bezighouden.
Je doet nieuwe inzichten en of ideeën op. Ik denk met je mee en geef je feedback in een veilige setting, waardoor je weer verder kunt met nieuwe motivatie en energie.

Waarom coaching populair is

Het is prettig om zo nu en dan even je verhaal te kunnen doen. Dit geeft weer ruimte en voorkomt in veel gevallen (verder oplopende) stress. Het gaat vaak over de ander in plaats van over onszelf. Wat houdt jou bezig, wat is voor jou belangrijk?

Coaching is toegankelijk en laagdrempelig en volgens onderzoek bewezen effectief.

×

Hallo!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

× Stuur een berichtje via WhatsApp