06-46290229 info@jbkcoaching.nl

COACHING AAN ZEE

Weg van huis is vaak een moment om even stil te staan bij waar je thuis allemaal mee bezig bent en wat er allemaal gebeurt, zowel in je privé als in je werk. In de tijd waarin we vooral rennen, rennen en nog eens rennen is het goed om echt eens even stil te staan. Wat wil ik eigenlijk? Hoe krijg ik dat voor elkaar? Waar word ik blij van?

Ben je op vakantie op Ameland en wil je naast uitwaaien ook deze gedachten ordenen? Ik begeleid je hier graag in.

We spreken af in mijn praktijk of we wandelen door de prachtige natuur van het eiland.

Drijven

Ik duik onder
in de stilte
en de luchten
van het wad

de grote wereld
en het moeten
ben ik voor
heel even
zat

mijn gedachten
laat ik drijven
op de wolken
en de zee

Als ik straks
weer verder ga
neem ik een stukje
vrijheid mee

Gedicht: Inge Zwerver

Coach weekend Ameland

In 2019 en 2020 organiseer ik een aantal coaching weekenden. Deze weekenden staan helemaal in het teken van jou. Je gaat even terug naar de basis van wie jij bent en wat jij wilt maar met alle comfort en luxe om je heen in 4-sterrenhotel Westcord Noordsee. Af en toe een moment voor jezelf nemen is belangrijk en geeft je weer hernieuwde energie verder te gaan.

Neem jij die tijd voor jezelf? Pak je wandelschoenen in en kom uitwaaien op Ameland. Al vanaf de boot heb je het gevoel ‘weg’ te zijn en als je aankomt op het eiland gaat het alleen nog maar om jou. Je gaat met hernieuwde inzichten en energie weer terug naar huis!

Ga je liever samen met iemand genieten van Ameland? Tegen een gereduceerd tarief kan deze persoon mee. Het is ook mogelijk voor jou een ander programma in elkaar te zetten. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

neem contact op

Af en toe een moment voor jezelf nemen is belangrijk en geeft je hernieuwde energie.

Neem jij de tijd voor jezelf?

Een coachingweekend v.a. €319 is inclusief:

coachgesprekken
2x overnachting in een comfortabele kamer
2x uitgebreid ontbijtbuffet
1x welkomstdrankje
1x 3-gangenmenu op dag van aankomst
1x bootticket Holwerd – Ameland v.v.
1x taxi boot – hotel v.v.
1x gebruik fiets tijdens verblijf (e-bike mogelijk)
Toegang tot zwembad hotel

Optioneel kan je uitbreiden met een schoonheidsbehandeling, massage en yogasessie.

neem contact op

CONTACT

JBK Coaching & Trainingen

Jolanda Beverwijk-Kiewiet, coach
Klaas Glasweg 2, Nes Ameland
Praktijkadres: Molenweg 1, Nes Ameland
06-46290229
info@jbkcoaching.nl
KVK: 74974556

9 + 10 =

×

Hallo!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

× Stuur een berichtje via WhatsApp