BEDRIJFSCOACHING

Een bedrijf is gebaat bij gelukkige en tevreden werknemers. Continuïteit van een bedrijf is enorm belangrijk. Gemotiveerde medewerkers, ook al zijn ze al langere tijd in dienst, zijn de basis van een goede organisatie. Weerstand van medewerkers door bijvoorbeeld veranderingen binnen het bedrijf of irritaties op de werkvloer hebben invloed op de sfeer en de bedrijfscultuur. Dit heeft voor zowel de werkgever als de werknemer geen positief effect. Inzet van een coach voorkomt of verkort vaak ziekteverzuim.

Ik bied mijn diensten aan bij bedrijven om hun werknemers het plezier in hun werk te laten behouden of terug te vinden. Ik help cliënten en opdrachtgevers samen te zoeken naar en het versterken van kwaliteiten en mogelijkheden. Uit onderzoek blijkt dat met name het prestatievermogen door coaching meer wordt bevorderd dan andere vaak toegepaste ontwikkelingsinstrumenten zoals bijvoorbeeld training en opleiding.

VOORDELEN VAN BEDRIJFSCOACHING

 

– medewerkers meer bewust van eigen gedrag en houding

– toename motivatie van medewerkers

– herstel van werkrelaties met meer openheid

– zicht op kwaliteiten, plezier en succes

– bewuste keuze voor effectief gedrag

neem contact op

ONDERNEMERS

Vaak staat een ondernemer er alleen voor. Natuurlijk heeft hij mensen om zich heen die hem helpen en adviseren. Toch blijkt het moeilijk om visie en ideeën door en door te bespreken en kritisch te bekijken. Er is niemand die de ondernemer een spiegel voor houdt. Door de jaren heen ontstaan er blinde vlekken waardoor efficiënt werken zowel in het bedrijf als in het gezin eronder lijden. Ik train en begeleid ondernemers door middel van persoonlijke sessies. Hierdoor ontstaat een beter ondernemerschap, een heldere visie en leer ik hoe om te gaan met het nemen van beslissingen, personeel, verantwoordelijkheid, stress en de balans tussen privé en zakelijk.

Ondernemers en kleine zelfstandigen kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen.

CONTACT

JBK Coaching & Trainingen

Jolanda Beverwijk-Kiewiet, professioneel NOBCO coach
Klaas Glasweg 2, Nes Ameland
Praktijkadres: Molenweg 1, Nes Ameland
06-46290229
info@jbkcoaching.nl
KVK: 74974556

9 + 6 =

×

Hallo!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

× Stuur een berichtje via WhatsApp